Meer informatie?
Vul hier uw gegevens in:
Dengy Dengy

Verduurzamen met Smart Energy Data

Dengy geeft inzicht in uw verbruikspatroon en de energiemarkt. Dit stelt uw bedrijf in staat om voorop te lopen in duurzaamheid. Ontdek hoe Dengy werkt.

Verduurzaam uw bedrijf

Milieumanagement is van een optie uitgegroeid tot een strategische waarde voor bedrijven. Dat wordt gevoed door afnemers en consumenten die hun voorkeur voor duurzame producten kenbaar maken of ’groen’ zelfs als voorwaarde stellen. Maar: kosten mogen niet stijgen. Veel bedrijven weten echter niet dat ze juist geld toe kunnen krijgen op verduurzaming.

Smart Energy Data

Dengy is de leverancier van energiedata die u verder helpt. We verkopen bedrijven geen energie, maar inzicht. Inzicht in de energiemarkt en in uw eigen verbruikspatroon op detailniveau. Dat stelt uw bedrijf in staat om voorop te lopen in duurzaamheid. Meer weten? Bekijk onderstaande video of lees ons gratis whitepaper.

Verduurzamen én geld verdienen

Ontdek in ons gratis whitepaper 'Verduurzamen kan ook verdienen zijn' hoe bedrijven, aan de hand van de juiste data, duurzame energie kunnen inkopen en tegelijkertijd kunnen inspelen op de prijsschommelingen van de energiemarkt. U ontvangt het whitepaper direct in uw mail.