Meer informatie?
Vul hier uw gegevens in:
Dengy Dengy

U moet dit jaar nog voldoen aan de EED-auditplicht

Voor 31 december 2020 moet elke grote organisatie het energieverbruik inzichtelijk rapporteren. Ontdek hoe Dengy deze plicht van u overneemt.

Voldoe aan de verplichtingen

Europa zet grote stappen in het terugdringen van energieverbruik. In 2012 is de vierjaarlijkse EED Energie-audit vastgesteld. Grote organisaties moeten volgens de richtlijnen het energieverbruik en besparingspotentieel inzichtelijk maken en rapporteren. De volgende deadline van de EED is 31 december 2020. Voldoet u al aan de verplichting?

Smart Energy Data

Dengy helpt uw organisatie met Smart Energy Data. Het biedt inzicht in het energieverbruik van uw organisatie én de energiemarkt. Daarmee voldoet u niet alleen direct aan de verplichte EED-audit, maar het biedt uw organisatie ook kansen. Het stelt u in staat om energie duurzamer in te kopen, verbruik beter en slimmer te plannen en daarmee aanzienlijk op kosten te besparen. Meer weten? Bekijk onderstaande video of lees ons gratis whitepaper.

Maak van een verplichting een kans (gratis whitepaper)

Lees in 'EED Energie-audit; maak van een verplichting een kans' hoe de EED-auditplicht kansen biedt om de energiehuishouding te optimaliseren. U ontvang het whitepaper direct in uw mail.