Meer informatie?
Vul hier uw gegevens in:

Bedrijf

Expert in energiedata.

Dengy, gevestigd in ’s-Hertogenbosch heeft veel kennis van de energiemarkt en energietransitie. Hiermee ondersteunt Dengy bedrijven en organisaties met een relatief hoog energieverbruik en eventueel eigen opwekcapaciteit met energiedata producten en diensten. De klanten van Dengy hebben een toenemende behoefte aan betrouwbare en voorspellende energie-gerelateerde data om hun energiehuishouding te optimaliseren. Met de dataproducten van Dengy kunnen bedrijven kosten besparen, investeringsbeslissingen in opwek- en opslagcapaciteit goed onderbouwen en voldoen aan wettelijke eisen rond energierapportages (EED).

Geen andere partij levert op een zo gestructureerde manier een zo compleet pakket aan energiemarktdata in combinatie met data over de eigen energiehuishouding van de klant. Het gaat immers niet alleen om energie marktgegevens maar ook om gegevens van de eigen energie-assets (productiemiddelen zowel als eigen energie-opwek). Doordat Dengy daarnaast op basis van zelf ontwikkelde algoritmes ‘voorspellers’ via haar platform levert, wordt het werkelijk mogelijk energiekosten te besparen. Dengy wil koploper zijn bij de ontwikkeling van energiemarkt-voorspelling op basis van 'multi data sources' en 'machine learning'. Dat zorgt voor betrouwbare en integrale voorspellingen waarmee de energieverbruiker, de klant van Dengy, forse besparingen zowel financieel als qua CO2 footprint realiseert. Dit alles wordt samengebracht in de producten van Dengy.

Dengy zoekt nadrukkelijk de samenwerking met energieconsultants die bedrijven kunnen wijzen op de evidente voordelen van de Dengy producten en diensten en die in hun consultancy ook gebruik kunnen maken van de informatie die Dengy genereert. 

Jan Lantink General Manager
Berto van Rens Business Development Director
Gert van Kempen Technical Director
Frank Koopman Board