Meer informatie?
Vul hier uw gegevens in:

Stroomprijzen stijgen voor wie niet het heft zelf in handen neemt

In Frankrijk presteerde elektriciteitsbedrijf Électricité de France in 2019 aanzienlijk beter dan de afgelopen jaren. Hoewel met name de nucleaire en waterkrachtproductie terugliepen, stegen de opbrengsten door aanzienlijk hogere prijzen die zij rekenden aan hun klanten. Is dat ook ons voorland in Nederland? Dat is zeer waarschijnlijk. Gelukkig zien we ook dat sommige bedrijven zich wapenen tegen generieke prijsverhogingen door de energiebedrijven. Zij maken op basis van energiedata gebruik van de volatiliteit op de stroommarkt. Dat kunt u ook. Met de Smart Energy Data van Dengy krijgt u inzicht in de prijsvorming en kunt u zelf inkopen op de energiemarkt (in plaats van vaste, lang- of eenjarige contracten met uw energiemaatschappij). U kunt uw inkoopmomenten zelfs per dag of per uur bepalen en bent geen speelbal meer van de energiemaatschappijen, maar een speler op de energiemarkt. U krijgt uw energie inkoopkosten meer in eigen hand.

Lees hier meer over Smart Energy Data van Dengy.