Meer informatie?
Vul hier uw gegevens in:

Omzet Fastned groeit met 150% in Q4 2019

Autorijden in Nederland wordt elektrisch. De meeste nieuwe auto’s die laatste kwartaal van 2019 verkocht werden waren elektrisch. Fastned, die langs de snelwegen laadstations voor elektrische auto’s bouwt en exploiteert laat in 2019 een groei zien van meer dan 100% tov 2018.

Steeds meer bedrijven installeren voor de auto’s van hun personeel maar ook horeca gelegenheden voor hun clientèle een ‘laadpalen-plein’ bij hun voordeur.

Om dat te kunnen doen zonder teveel te moeten investeren in een heel groot aansluitvermogen met navenant netbeheerderskosten heeft Dengy de propositie ontwikkeld om samen met een batterij uw personeel en/of klanten hun elektrisch voertuig te kunnen laten opladen, de aanleg- en exploitatiekosten voor dergelijk plein binnen de perken te houden én aldus duurzaamheid te stimuleren.

Klik voor artikel; Omzet Fastned groeit met 150% in Q4 2019